Hey, ik ben Myra

Hey, ik ben Myra en ik geloof dat jij jouw business zó kunt runnen dat je effectiever werkt, tijd overhoudt en tools & systemen VOOR je laat werken.

Onze tijd is kostbaar, dan willen we het wel zo goed mogelijk inzetten toch? 

Wat kan ik voor je doen? Dat ontdek je hieronder! 

Volg de Optimize Your Focus training

Druk druk druk…

Maar wat als jij 2 uur van jouw tijd kan terugwinnen door slimmer te gaan ondernemen? 

En dat elke week weer?

In de Optimize Your Focus training ontdek je hoe jij jouw focus zó kan optimaliseren dat jij wekelijks minimaal 2 uur van jouw tijd terugkrijgt. 

Mijn hulp inschakelen

Ondertussen ben ik al een aantal jaar ondernemer. In die tijd heb ik veel kennis opgedaan en geleerd hoe ik mijn business zó kan neerzetten dat ik mijn tijd zo efficiënt mogelijk inzet. Daarbij is er altijd ruimte voor groei &  optimalisatie.
 
Zo help ik mijn klanten met het opzetten en implementeren van systemen zoals Asana die je helpen om tijd te besparen en slimmer te werken. Ik zorg voor overzicht van alles wat je moet/ wil doen en voor inzicht in wat op dit moment prioriteit heeft.
 
Hoe tof is het dat jij als ondernemer je kan blijven ontwikkelen en jouw business steeds kan optimaliseren zodat jij het leven kan leiden waar jij van droomt? 
 
Zie je door de bomen het bos niet meer en zou je graag hulp willen?
 
Vraag een kennismakingsgesprek aan door het formulier hieronder in te vullen, dan neem ik binnenkort contact met je op!

Wat vinden anderen?

'Ik had allerlei taken die me vaak afleidde van waar ik mee bezig wilde zijn en daar werd ik soms helemaal gek van. Het is heerlijk dat die taken nu weg zijn en ik daardoor meer focus en concentratie heb op de hoofdzaken. Myra is zorgvuldig en betrouwbaar'
Tineke Wuister
Burnout- en Stresscoach
'Ik heb veel aan de hulp van Myra. Het geeft mij meer rust aangezien ik soms door het bomen het bos niet meer zie. Myra helpt me met hetgeen waar ik minder goed in ben, planning en structuur. Myra is een fijn en betrouwbaar persoon om mee samen te werken.'
Hosai Safi
Healthprofessional

'Our greatest currency is our time and we cannot save it. Spend it wisely'

– Kyle Barger