Ik help creatieve ondernemers om slimmer en efficiënter te werken en zo tijd over te houden

Download het gratis e-book ‘5 Timesavers voor jouw business’ en start direct met het terugwinnen van jouw tijd!

 

Liefs, Myra

Altijd aan het werk? No more!

Jij bent een creatieve ondernemer met grootste plannen en de laatste tijd lukken steeds meer van die plannen, zo tof! Je krijgt het drukker en dat is waar je van gedroomd hebt!
 
Alleen meer klanten zorgen niet voor meer uren in een dag.. hoe je het eerst deed werkte prima, maar nu het drukker wordt merk je dat het chaotischer wordt en je het overzicht kwijt raakt. Dat voelt overwhelming en onrustig. Er lijkt geen eind te komen aan jouw to do lijst, sterker nog, die wordt alleen maar langer… 
 

Jij wil de tijd die je aan het werk bent zo goed mogelijk benutten en niet altijd aan het werk te zijn, hoe leuk jij jouw bedrijf ook vindt.

Jij wil een succesvolle business runnen, maar zonder continu aan te staan en een workaholic te worden. Met meer tijd om te genieten van de leuke dingen in het leven, naast je business ;) 

Over Myra

Hey, ik ben Myra en ik geloof dat jij jouw business zó kunt runnen dat je effectiever werkt, tijd overhoudt en tools & systemen VOOR je laat werken.
 
In 2018 startte ik mijn business, toen had ik nog geen idee wat er allemaal bij een onderneming kwam kijken. Ik deed alles zelf en was al snel overwhelmed door alle to do’s op mijn lijstje.
 
Opeens was ik ALTIJD aan het werk. En de vrijheid als ondernemer trok me juist zo aan, te gaan en staan waar en wanneer ik maar wilde. Maar dat was niet de realiteit.
 
Toen ben ik gaan ontdekken en uitproberen hoe het anders, beter, efficiënter, slimmer kon. Tijd is kostbaar, eenmaal uitgegeven krijgen we het niet meer terug. Dus hoe kunnen we het dan zo goed mogelijk inzetten?

Nu help ik ondernemers om hun tijd slimmer te gebruiken zodat ze
effectiever werken, tijd overhouden en écht kunnen genieten van die vrijheid!
 

Wat als het ook anders kan?

 
Je hoeft niet continu aan het werk te zijn om een succesvolle business te runnen. Je hoeft niet altijd aan te staan en ondertussen het overzicht kwijt te raken. De tijd door je vingers zien glippen en proberen om alles af te krijgen, terwijl jouw to do lijstje groeit.

Het kan ook anders.

Wat als jij meer af krijgt terwijl je minder tijd aan het werk bent?

Je denkt nu misschien ‘Dat wil ik wel, maar nu heb ik daar geen tijd voor’

Precies! Dat is nou juist het punt.

Wat jou gaat helpen is niet om meer en harder te gaan werken. De key is om juist slimmer en efficiënter te werken. Om jouw tijd écht zo goed mogelijk te benutten.

Je kunt zo doorgaan, maar de kans is groot dat jij in een burn-out terecht komt. Of je kunt investeren in jezelf en ontdekken hoe jij jouw tijd beter kan inzetten.

Dus ga jij door op dezelfde manier waarop je al een tijd werkt of ga jij leren hoe jij jouw tijd zo goed mogelijk kunt inzetten om dat leven te kunnen leven waar je ook écht ondernemer voor bent geworden?

Om je op weg te helpen heb ik het e-book ‘5 timesavers voor jouw business’ ontwikkeld, waarin ik 5 manieren deel waarop jij tijd kan terugwinnen in jouw bedrijf. Downloaden is gratis :)

Gratis e-book

In dit e-book leer ik jou 5 manieren waarop jij tijd kan terugwinnen in jouw business. Jij leert jouw tijd slimmer en efficiënter in te zetten, zodat jij tijd overhoudt en écht kunt gaan genieten van die vrijheid als ondernemer.
 

Wat vinden anderen?

'Ik had allerlei taken die me vaak afleidde van waar ik mee bezig wilde zijn en daar werd ik soms helemaal gek van. Het is heerlijk dat die taken nu weg zijn en ik daardoor meer focus en concentratie heb op de hoofdzaken. Myra is zorgvuldig en betrouwbaar'
Tineke Wuister
Burnout- en Stresscoach
'Ik heb veel aan de hulp van Myra. Het geeft mij meer rust aangezien ik soms door het bomen het bos niet meer zie. Myra helpt me met hetgeen waar ik minder goed in ben, planning en structuur. Myra is een fijn en betrouwbaar persoon om mee samen te werken.'
Hosai Safi
Healthprofessional

'Our greatest currency is our time and we cannot save it. Spend it wisely'

– Kyle Barger

Laatste blogs

5 gratis tools die jouw business dagelijks vooruithelpen

Minder tijd kwijt aan social media én toch zichtbaar zijn?

Een effectieve planning voor jouw business?