Consistent zichtbaar zijn op social media en tijd besparen?

Als ondernemer in 2022 neemt Social Media steeds meer tijd in beslag, terwijl je daar eigenlijk niet de hele tijd mee bezig wilt zijn. Tegelijkertijd weet je dat het belangrijk is om zichtbaar te blijven. Wat nou als ik daar een oplossing voor heb?

Liefs, Myra

Jij wil zichtbaar zijn op social media, zonder er continu mee bezig te hoeven zijn.

Niet jouw kostbare uren kwijt zijn aan social media; een passende afbeelding of foto zoeken, zorgen voor de juiste afmeting en belichting, hashtags bedenken en dan de post nog overal posten… …😳🙈 Het kan veel tijd in beslag nemen en let’s be honest, die besteed je liever aan één van je prioriteiten.

Je neemt je zo vaak voor om consistent te posten, maar toch lukt het vaak niet.

Consistent posten helpt jouw zichtbaarheid op social media. Meer mensen zien jouw posts en weten wat jij te bieden hebt. Daardoor kan jij meer potentiële klanten aanspreken.

Wat als ik jouw stok achter de deur ben? Ik help je consistent zichtbaar zijn zonder alle stress eromheen. Jij levert de tekst en een foto of afbeelding, ik doe de rest :)

Wie ben ik?

 

Hey, welkom! Ik ben Myra 😊 Mijn klanten zijn ondernemers met een passie, die veel willen bereiken en dromen willen waarmaken. Dat herken je vast :)

Maar dat social media… het is een never ending story…

Tuurlijk, je weet dat zichtbaar zijn belangrijk is. Jouw volgers en potentiële klanten leren jou zo kennen en leren vertrouwen op jouw kennis, waardoor ze eerder bij jou zullen aankloppen voor hulp.

En je weet ook dat consistent aanwezig zijn op social media goed is voor jouw business. Alleen heb je geen zin om dagelijks ermee bezig te zijn! Het kost zoveel tijd…

Ik zorg ervoor dat jij een deel van jouw tijd weer terugkrijgt!

Wat kan ik voor je doen?

Ik neem het posten op social media voor je uit handen!
 
Wat regel ik dan?
 
Ik zorg ervoor dat: 
  • jouw posts elke week worden geplaatst op alle gewenste kanalen (Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest) 
  • Jij een stok achter de deur hebt, waardoor je consistent gaat posten

Elke maand hebben we een online meeting waarin we het globale plan bespreken voor de komende posts. Jij levert de tekst & de afbeeldingen en ik zorg ervoor dat de posts werkelijkheid worden!

Hoe werkt het?

Wat vinden anderen?

'Voor de samenwerking met Myra kwam ik er niet toe regelmatig posts op social media te publiceren. Myra zorgt enerzijds dat mijn posts voor FB en IG ook echt online komen (en niet half afgewerkt blijven liggen), dat er pins op Pinterest komen en dat zo mijn blog en website gevonden worden. Anderzijds motiveert ze mij om nieuwe posts te blijven schrijven zodat er voldoende nieuwe content online komt. Die continuïteit geeft een heel fijn gevoel. Ik zou samenwerken met Myra aanraden. Ze is een heel fijn persoon om mee samen te werken, met veel eigen initiatief, daar hou ik van. Het geeft een goed gevoel dat socials blijven draaien en ik me met mijn taallessen - mijn core business - kan bezighouden. Myra heeft begrip in drukke periodes en gaat samen met mij op zoek naar manieren om de samenwerking nog gemakkelijker te maken, met een goeie structuur.'
Lotte Stevens
Taaltrainer
'Ik had allerlei taken die me vaak afleidde van waar ik mee bezig wilde zijn en daar werd ik soms helemaal gek van. Het is heerlijk dat die taken nu weg zijn en ik daardoor meer focus en concentratie heb op de hoofdzaken. Myra is zorgvuldig en betrouwbaar'
Tineke Wuister
Burnout- en Stresscoach

Aanmelden

Interesse? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. De mogelijkheid om te kunnen starten hangt af van de ruimte die ik heb om nieuwe klanten te kunnen aannemen. Momenteel zit ik bijna vol.