Privacy Beleid

Op deze pagina is zowel het privacy beleid van Myra Hekman als informatie over het gebruik van cookies toegelicht.

Wanneer u op deze website (https://www.myrahekman.nl/ ) actief bent, contact opneemt of een samenwerking met Myra Hekman aangaat deelt u soms persoonsgegevens met Myra Hekman. Wanneer u een product of dienst bij Myra Hekman aanschaft, gaat u akkoord met de inhoud van onderstaand privacy beleid. Myra Hekman gaat zorgvuldig met deze gegevens om en houd zich aan de hierbij geldende wet- en regelgeving zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).  In het privacy beleid vindt u de toelichting welke gegevens worden bewaard en waarom. Het privacy beleid geldt voor alle interacties met Myra Hekman.

Identiteit van de onderneming

De website is: https://www.myrahekman.nl/

Hier worden digitale producten en diensten aangeboden en verkocht.

Welke persoonlijke gegevens verzamelt Myra Hekman en waarom

Myra Hekman kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Myra Hekman , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Myra Hekman verstrekt. Myra Hekman kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op de website

Myra Hekman verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Myra Hekman uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit ondersteuning als virtual assistant op afstand.

Op de website van Myra Hekman worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Myra Hekman gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Myra Hekman verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Een samenwerkingsovereenkomst te kunnen opstellen
  • Offertes opstellen en naar u te versturen
  • Specifieke vragen te kunnen beantwoorden
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Betalingsverwerking
  • Verzenden van nieuwsbrief
  • Om diensten of digitale producten bij u te leveren
  • Werkzaamheden voor u te kunnen verrichten
  • U indien nodig te contacten om besproken taken uit te kunnen voeren
  • U te informeren over eventuele wijzigingen in mijn diensten en producten

Myra Hekman analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen. Myra Hekman verwerkt ook persoonsgegevens als dit wettelijk verplicht is, zoals gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

Persoonsgegevens klanten

Voor het aangaan van een samenwerking heeft Myra Hekman specifieke gegevens nodig om een overeenkomst te kunnen sluiten, zoals de naam van uw bedrijf, factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres, KvK-nummer en btw- nummer. Deze informatie is noodzakelijk voor mijn financiële administratie. Ik bewaar deze gegevens 7 jaar om zo aan de wettelijke verplichting te voldoen.

Gegevens systemen

Indien er sprake is van een samenwerking kan het nodig zijn dat u toegang dient te verlenen aan Myra Hekman tot sommige door u gebruikte systemen. Voorbeelden hiervan zijn toegang tot social media, websites of online tools.

Myra Hekman zal altijd aanraden om wachtwoorden op een beveiligde manier te delen met Myra Hekman, zoals via Lastpass. Zo hoeft Myra Hekman geen inzage te verkrijgen in de wachtwoorden om toegang te verkrijgen in verschillende accounts. Het is aan de klant om te kiezen hoe de wachtwoorden met Myra Hekman worden gedeeld.  De opslag van gebruikersnamen en wachtwoorden gebeurt uiteraard met grote zorgvuldigheid en zullen na beëindiging van de samenwerking binnen 7 dagen worden verwijderd.

Online tools

Om mijn werkzaamheden als Virtual Assistant zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, maak ik gebruik van verschillende online tools. Ook jouw gegevens kunnen hierin worden gebruikt. De privacy verklaringen van deze tools zijn de vinden op de bijbehorende websites. Meest gebruikte online tools zijn:

  1. Lastpass
  2. Asana
  3. Later
  4. Google docs

Google Analytics

Myra Hekman maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Myra Hekman bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Myra Hekman te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Myra Hekman heeft hier geen invloed op. Myra Hekman heeft Google geen toestemming gegeven om via Myra Hekman verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@myrahekman.nl. Myra Hekman zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Als gegevens met toestemming zijn verkregen, bestaat alsnog het recht op intrekking van die toestemming. Eveneens heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe lang bewaart Myra Hekman uw gegevens?

Myra Hekman bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk, tenzij Myra Hekman aan een wettelijke verplichting moet voldoen, zoals bij de financiële administratie. Uw gegevens worden niet langer dan 7 jaar bewaard.

Heeft u zich ingeschreven voor een nieuwsbrief? Dan kunt u zelf uitschrijven en cookies verwijderen via uw internetbrowser. Andere gegevens worden 7 dagen na het beëindigen van de overeenkomst door Myra Hekman verwijderd.

Delen met anderen

Myra Hekman verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Gegevens worden nooit doorverkocht aan derden.

Myra Hekman werkt samen met partners die:

  • nieuwsbrieven versturen (Mailblue)
  • webhosting verzorgen (Siteground).

Met deze subverwerkers heb ik verwerkersovereenkomsten en/of geheimhoudingsverklaringen afgesloten om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Ik werk alleen samen met partners die kunnen voldoen aan de AVG wetgeving.

Wijzigingen in privacy beleid

Het privacy beleid kan ten alle tijden door Myra Hekman worden gewijzigd. Myra Hekman hoeft u hier niet van op de hoogte te brengen. Daarom is het aan te raden om dit document herhaaldelijk door te nemen. Met alle wijzigingen wordt uiteraard aan de eisen voldaan zoals genoemd in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Aansprakelijkheid

Dit privacy beleid heeft alleen betrekking op de persoonsgegevens die Myra Hekman verwerkt ten behoeve van de in deze overeenkomst besproken punten. Myra Hekman accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.

Beveiliging

Study Better neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen van misbruik zijn, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Myra Hekman verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Myra Hekman via info@myrahekman.nl.  https://www.myrahekman.nl/ is de website van Study Better en is als volgt te bereiken:

Contactgegevens

Myra Hekman
info@myrahekman.nl
tel. 0633588823

Myra Hekman is een handelsnaam van bedrijf Study Better en geregisterd onder KvK-nummer: 72200804 en gevestigd in Landsmeer.

Nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen via de email, info@myrahekman.nl

Cookies Beleid

Dit Cookies beleid is voor het laatst bijgewerkt in april 2021 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

Deze site maakt gebruik van cookies – kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst om de site te helpen een betere gebruikerservaring te bieden. Over het algemeen worden cookies gebruikt om gebruikersvoorkeuren te bewaren, informatie op te slaan voor zaken als winkelwagentjes en anonieme trackinggegevens te verstrekken aan applicaties van derden zoals Google Analytics. Myra Hekman verzamelt alleen die persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om de dienstverlening en verkoop aan de klant te onderhouden en optimaliseren. Uw persoonsgegevens worden door Myra Hekman opgeslagen en beheerd, rekening houdend met de huidige privacywetgeving. In de regel zullen cookies uw browse-ervaring verbeteren. U kunt er echter voor kiezen om cookies op deze site en op anderen uit te schakelen. De meest effectieve manier om dit te doen, is door cookies in uw browser uit te schakelen. We raden aan het Help-gedeelte van uw browser te raadplegen of een kijkje te nemen op de site over cookies die richtlijnen biedt voor alle moderne browsers.

Myra Hekman gebruikt functionele en analytische cookies. Wanneer u een reactie of review achterlaat op de site, worden uw naam en e-mailadres in een cookie opgeslagen. Dit doet Myra Hekman voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. 

Indien u een account hebt en u logt in op deze site, wordt er een tijdelijke cookie opgeslagen om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra u de browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen enkele cookies worden bewaard in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Daarnaast gebruik ik analytische cookies, zoals Google Analytics om het gedrag van mijn bezoekers te kunnen bestuderen en aan de hand hiervan deze website te kunnen verbeteren. Zie het privacy beleid voor een uitgebreide toelichting van Google Analytics gebruik.

Als ik je toestemming nodig heb om cookies te mogen plaatsen dan vraag ik dit tijdens het eerste bezoek aan deze website.

Op de website van Myra Hekman verwijzen verschillende knoppen u door naar de Social Media accounts van Myra Hekman, waaronder Instagram. Hierbij worden enkele cookies geplaatst. Om te weten welke gegevens worden bewaard door deze platforms, kunt u de privacy- en cookieverklaringen van die social media platforms nalezen.