Hey, ik ben Myra

Hey, ik ben Myra en ik geloof dat jij jouw business zó kunt runnen dat je effectiever werkt, tijd overhoudt en tools & systemen VOOR je laat werken.

In 2018 startte ik mijn business, toen had ik nog geen idee wat er allemaal bij een onderneming kwam kijken. Ik deed alles zelf en was al snel overwhelmed door alle to do’s op mijn lijstje.

Opeens was ik ALTIJD aan het werk. Ik kwam chronisch tijd te kort, wilde altijd meer doen dan ik gedaan kreeg. Ik was ontevreden, het ging me te langzaam en leverde me niet het gewenste resultaat op. 

Werken voelde chaotisch aan en ik kwam bijna nooit aan het eind van m’n to do lijstje. Het gaf me een onrustig gevoel.  

Ook in m’n vrije tijd bleven de gedachten door m’n hoofd spoken, was ik niet iets belangrijks vergeten? 

Dat moest anders.

Ik accepteerde dat je nou eenmaal niet in ALLES goed kan zijn en ieder z’n talenten heeft en investeerde in de juiste hulp en kennis om mijn business verder te ontwikkelen en te groeien.

Die hulp gaf me de ruimte om mijn aandacht te besteden aan de prioriteiten. Ik ontdekte hoe ik mijn focus kan optimaliseren en een haalbaar plan kan creëren om mijn doelen ook écht te behalen.

In het afgelopen jaar heb ik ontdekt hoe ik mijn tijd écht goed kan gebruiken & tools en systemen zó kan inzetten dat ze vóór mij werken.

Nu werk ik vanuit een realistische planning die ik ook écht kan volhouden en ervaar ik de rust & focus waar ik zo naar verlangde. Nu kan ik écht kan genieten van de vrijheid als ondernemer terwijl ik stappen zet richting mijn droombusiness.

Niet door harder te werken, maar slimmer!

Dat gun ik jou ook.

Met veel plezier help ik ambitieuze, creatieve ondernemers zoals jij met het efficiënter gebruikmaken van hun tijd door systemen & tools in te zetten die voor hen werken. Om te kunnen ondernemen vanuit rust & focus en zelfs consistent die kostbare tijd terug te winnen.

'It's clear that the most precious recources we all have is time'

– Steve Jobs

Typisch Myra

20200715_134504 - kopie (2)
  • Ik ben dol op koffie (sta ook vaak met een kopje koffie in m’n hand op de foto, zoals hiernaast ;))

  • Ik ben heel leergierig en ben eigenlijk altijd wel bezig om iets te leren. Een nieuwe handige online tool, een interessant boek over slim ondernemen of een nieuwe taal leren. Allemaal zo leuk!

  • Ik hou van de natuur. Het liefst wandel ik dagelijks een stukje buiten. Het is zo rustgevend. Vaak krijg ik de beste ideeën tijdens een wandeling!

  • Ik ben Christelijk en ben zo dankbaar wat God tot nu toe in mijn leven en in mijn bedrijf heeft gedaan.