Win in 10 dagen minimaal 2 uur van je tijd terug'

In 10 dagen ontdek jij hoe jij jouw focus kan optimaliseren en elke week
 minimaal 2 uur van jouw tijd kan terugwinnen.

Liefs, Myra

Herken je dit?

Je mist focus. Je hebt het gevoel met 101 dingen tegelijk bezig te zijn. 
 
Je komt dagelijks tijd tekort. Het lukt je steeds minder vaak om alles af te krijgen.
 
Jouw to do lijst wordt alleen maar langer, er lijkt geen einde aan te komen. 
 

 Werken voelt chaotisch en je raakt het overzicht kwijt. 

 

Jij wil de tijd die je aan het werk bent zo goed mogelijk benutten en niet altijd aan het werk te zijn, hoe leuk jij jouw bedrijf ook vindt.

Jij wil een succesvolle business runnen, maar zonder continu aan te staan en een workaholic te worden. Met meer tijd om te genieten van de leuke dingen in het leven, naast je business 

Het kan ook anders

Je wil er voor jouw klanten zijn, alles in jouw business goed regelen én daarnaast ook nog jouw privé leven runnen en van het leven kunnen genieten.

Je wil het wel anders aan gaan pakken, maar je hebt daar nu geen tijd voor. Je kunt zo verder gaan, maar de kans is groot dat jij in een burn-out terecht komt. Of je kunt investeren in jezelf en ontdekken hoe jij jouw tijd beter kan inzetten.

Ik weet het, je denkt: ‘Klinkt interessant, maar daar heb ik het nu te druk voor. Misschien op een rustiger moment’ 

Maar let’s be real, de kans dat jij een rustigere periode krijgt is vrij klein. Kan je dan niet beter nu leren hoe jij jouw tijd direct slimmer kan inzetten en daar zo snel mogelijk de vruchten van plukken?

Want het kan ook anders.

Wat als jij meer gedaan krijgt terwijl je minder tijd aan het werk bent?

De key is niet om meer en harder te gaan werken. De key is om slimmer en efficiënter te werken. Om jouw tijd écht zo goed mogelijk te benutten.

Dus ga jij door op dezelfde manier waarop je al een tijd werkt of ga jij leren hoe jij jouw tijd zo goed mogelijk kunt inzetten om dat leven te kunnen leven waar je ook écht ondernemer voor bent geworden?

Laat mij je helpen!

Door jouw focus te optimaliseren kan jij minimaal 2 uur van jouw tijd terugwinnen!

En nee, het is geen langdradige training die uren duurt, maar een praktische 10 daagse training zodat jij dit direct kan implementeren in jouw werkdag!

Mijn visie

Hey, ik ben Myra en ik geloof dat jij jouw business zó kunt runnen dat je effectiever werkt, tijd overhoudt en tools & systemen VOOR je laat werken.
 
In 2018 startte ik mijn business, toen had ik nog geen idee wat er allemaal bij een onderneming kwam kijken. Ik deed alles zelf en was al snel overwhelmed door alle to do’s op mijn lijstje.
 
Opeens was ik ALTIJD aan het werk. En de vrijheid als ondernemer trok me juist zo aan, te gaan en staan waar en wanneer ik maar wilde. Maar dat was niet de realiteit.
 
Toen ben ik gaan ontdekken en uitproberen hoe het anders, beter, efficiënter, slimmer kon. Tijd is kostbaar, eenmaal uitgegeven krijgen we het niet meer terug. Dus hoe kunnen we het dan zo goed mogelijk inzetten?

Nu help ik ondernemers om hun tijd slimmer te gebruiken zodat ze
effectiever werken, tijd overhouden en écht kunnen genieten van die vrijheid!
 

Hoe ziet de 10 daagse training eruit?

Tijdens deze 10 daagse training ontvang jij dagelijks een video en een opdracht, waarmee je direct praktisch aan de slag kan. Zo kan jij meteen implementeren wat je geleerd hebt en direct starten met optimaliseren van jouw focus en het terugwinnen van jouw tijd.
In deze training leer jij:
  • hoe jij rust kan inzetten om tijd te besparen
  • beter omgaan met dagelijkse afleidingen
  • hoe jij dagelijks bepaalt wat jouw prioriteiten zijn
  • hoe jij timeblocking & timebatching effectief kan toepassen
  • hoe jij jouw focus zó kan optimaliseren dat jij tijd terugwint
  • wekelijks minimaal 2 uur van jouw tijd terugwinnen

Wat brengt deze training jou?

 
Na het volgen van de 10 daagse Optimize Your Focus training weet jij hoe jij jouw focus kan verbeteren en jouw tijd slimmer en efficiënter kan inzetten. Jij weet niet alleen hoe, maar kan dit ook praktisch toepassen in jouw situatie. Je weet nu hoe jij tijd kan terugwinnen en met een goede focus kan werken. Je weet wat wanneer prioriteit heeft en kan meer genieten van het leven naast jouw werk als ondernemer.

Aanmelden

Tijdelijke actie!

In plaats van 87 euro betaal jij nu tijdelijk 47 euro voor de Optimize Your Focus training!

Je krijgt niet alleen 40 euro korting op de Optimize Your Focus training, ook ontvang je twee waardevolle bonussen die je nog verder helpen om jouw tijd slimmer in te zetten. 

Je ontvangt:

  • toegang tot de Optimize Your Focus training (t.w.v. 87,-)
  • 5 tijdbesparende templates (t.w.v. 15,-) 
  • een Monthly Planner voor 2022 (t.w.v. 19,-).

De 10-daagse Optimize Your Focus training de twee bonussen zijn samen 121 euro waard, 
jij krijgt ze nu tijdelijk samen voor 47 euro!

Ja, maar...

Je zit niet te wachten op een training waar je veel tijd voor moet uittrekken. Daarom is deze training kort maar krachtig. Elke dag ontvang je van mij een mailtje met een korte video en een opdracht. Zodat je meteen praktisch aan de slag kan en vanaf dag 1 al begint met tijd terugwinnen.  Kom je er die dag niet aan toe? Dan kan je het later ook doen.

Je hebt 1 jaar lang toegang tot de 10 daagse training. Je kunt de training dus in je eigen tempo volgen.

Ik begrijp het, je loopt over. Daar heb ik deze training ook juist voor ontwikkeld! Zodat je van dat gevoel af komt en je niet meer overal achteraan holt.  Ik weet zeker dat je hier de vruchten van gaat plukken. En je kunt nu gebruik maken van deze actie en de training later volgen. Bedenk eens, waar zou jij die extra tijd aan besteden?

Bedenk wat het je zou opleveren als je meer zou kunnen doen in minder tijd. De keuze is aan jou, je kunt doorgaan zoals je het nu doet of zelf andere manieren uitproberen. Ik heb het al voor je uitgezocht, je kan ook deze praktische training volgen. Dagelijks vraagt het maar even tijd en het levert je veel tijd op. Waar kies jij voor?